İstanbul Nakliyat

İstanbul Nakliyat

İstanbul Evden Eve Nakliyat


İstanbul Nakliyatİstanbul nakliyat firmaları, nakliyat konusunda ihtiyacı olan müşterilerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde sağlamak amacı ve taşınacak eşyaların bulunduğu adresten yeni adrese doğru zamanda ve güvenli bir şekilde taşıma işlemi gerçekleştirmesi gerekmektedir. Nakliyat firmasının bu hizmeti en doğru şekilde size sağlamak adına belirli prosedürleri planlama, uygulama ve kontrol etmesi gerekmektedir. İstanbul evden eve nakliyat konusunda yüzlerce firma hizmet vermektedir. Bu firmalar arasında seçim yapmanız sizin adınıza mutlaka zor olacaktır. Fakat işini doğru yapan ve en iyi şekilde bu hizmetin A’dan Z’ye planlamasını yapan sizin işinizi en doğru yoldan hatta bunu diğer kalitesiz firmalardan daha ucuza yapacak İstanbul evden eve nakliyat firmaları bulunmaktadır.
Konusunda uzman yıllarca tecrübe edinmiş firmalar ile çalışmanız bu konu hakkında size en hızlı çözümleri de sağlayacaktır. İstanbul’un neresinde olursanız olun sektörde hizmet veren firmalar tüm şehirlere gelip eşyalarınızı belirttiğiniz yeni adrese götürmektedir. 

İstanbul evden eve nakliyat firmalarına nasıl ulaşırım?

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte artık internet üzerinden aradığınız hizmet veya ürünler ile ilgili arama motorları üzerinden aradığınız hizmet ile ilgili aramalar yapabilir ve yüzlerce firmaya ulaşabilirsiniz. İstanbul evden eve nakliyat firmaları için dünya da en çok kullanılan arama motoru örneği Google ile arama kısmına “ İstanbul evden eve nakliyat “ veya “ İstanbul evden eve nakliyat firmaları “ aramaları yaparak İstanbul’da nakliyat hizmeti veren firmaların tümüne ulaşabilirsiniz. İnternetten bu şekilde hizmet aramaları yaparken bir çok hususa da dikkat etmeli ve her önünüze gelen firma ile de iş yapmamanız gerektiğini belirtmek isteriz.
İnternet üzerinden bulduğunuz firma ile ilgili mutlaka geçmişte hizmet verdiği müşterilerin olumlu veya olumsuz yorumları vardır. Bu yorumları inceleyerek siz de konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz, daha önce ki yapılan nakliyatlar ile ilgili fotoğraf paylaşımlarını firmaların internet sitelerinde görebilir ve hangi donanımlar ile ne şartlar altında hizmet verdiğini inceleyebilirsiniz. 


Evden eve nakliyat fiyatları nasıl hesaplanır?


Evden eve nakliyat hesaplamaları yapılırken iki faktör vardır. Bunlar; şehirlerarası nakliyat ve şehir içi nakliyat operasyonlarıdır. Bu iki konuda da hizmet aynı şekilde verilmektedir fakat fiyatları değişmektedir. Şehirlerarası yapılacak nakliyatta yakın gideri maliyeti fazla olduğundan yüzde 51’lik kısım bunu kapsamaktadır. Şehir içi yapılacak nakliyatlarda ise bu yakıt gideri yüzde 11’e kadar düşmektedir. Sağlanacak olan bu hizmetler de işçilik bedeli de önemli bir orana sahiptir şehirler arası yapılan nakliyatlar da işçilik bedeli yüzde 38 ve şehir içinde bu işçilik bedeli yüzde 56’ya yükselmektedir. 
Yapılan araştırmalara göre İstanbul’da nakliyat konusunda müşterilerin ve firmaların arasında ki telefon görüşmeleri ile bu hizmeti sağlanma oranı %90’dır. Yani her 10 müşteriden 9 kişisi nakliyat hizmetini sadece firma ile telefondan görüşerek ayarlamaktadır. Aynı zaman da bu görüşme esnasında her iki taraf fiyatlandırmayı iş öncesinde yapar ve işe başlamadan önce bedel belirtilmektedir. Bazı İstanbul evden eve nakliyat firmalarının bu konu hakkında bilinçsiz olması ve sonradan oluşacak maliyetleri de taşıma esnasın da ekleyip iş sonunda müşteriye bildirmesi de hem müşteri açısından kötü izlenim yaratmakta hem de firmanın prestijini düşürmektedir.
Bu yüzden evden eve nakliyat firmalarını araştırırken size en uygun hizmeti sunacak ve en uygun yollar ile bu hizmeti sağlayacağınız bir firma seçmeniz gerekmektedir. 


İstanbul evden eve nakliyat firmaları için unutulmaması gerekenler 


Çok düşük maliyetlerden kaçının; Fiyatları düşük olan firmaları seçmekten mutlaka kaçının bunun nedeni ise verilen sözlerin size karşı tutulmaması ve zamanında teslimatların yapılmamasıdır. Telefonda görüşürken ve ya yüz yüze görüşürken size karşı bir çok söz verilebilir ve fiyat teklifi sunulabilir, düşük maliyet sunan çoğu firma hizmeti doğru bir şekilde size sağlamayabilir veya nakliyat sırasında oluşacak olan ek masrafları da sonradan sizden isteyebilir. Bu yüzden mutlaka en düşük maliyetlerden kaçınmalı ve aldığınız fiyatlar doğrusunda ortalama bir fiyat belirleyip o firmalar arasında seçim yapmanız önemlidir.
Yaptığınız anlaşmaları mutlaka yazılı belgeler ile sözleşme haline getirin; Firma ile her konuda anlaşmış olabilirsiniz. Daha sonradan oluşacak sorunlar için mutlaka bu anlaşmanın kağıda dökülmesini sağlayın ve bir sözleşme oluşturun. Hem oluşacak sorunlarda eşyalarınızı güvene almış olursunuz hem de firmanın size verdiği sözleri tutmadığı zaman söz hakkı sahibi olabilirsiniz.
İstanbul evden eve nakliyat firmaları hakkında yapılan şikayetlerin bir çoğu da verilen sözlerin yerine getirilmemesidir. Yani nakliyat sırasın da yapılacak deyip yapılmayan işlemler olabilir bu yüzden “Siz böyle demiştiniz” “Böyle anlaşmıştık” gibi taşınma sırasında oluşacak bir çok anlamsız tartışmayı engellemiş olursunuz. 
Her nakliyat firmasında kanunen bir taşıma sözleşmesi olması gerekmektedir.  Bu sözleşmeyi istediğiniz de yapmanız sizin en doğal hakkınızdır. İstanbul nakliyat firmaları bu konuda size sözleşme yapmanızı belirtmez, bu yüzden bu konuyu firmalara sizin belirtmeniz gerekir. 

Yorumlar

    Hizmetlerimiz

  • Evden Eve Nakliyat
  • Ofis Taşıma
  • Eşya Depolama
  • Asansörlü Nakliyat
  • Parça Eşya Nakliyat
  • Ambalajlama

Nakliyat Hizmeti Verdiğimiz Bölgeler