Warning: Creating default object from empty value in /home/admin/web/istanbulevdeneve.com/public_html/application/controller/blog.php on line 39
<br /> <b>Notice</b>: Undefined property: stdClass::$title in <b>/home/admin/web/istanbulevdeneve.com/public_html/application/view/_templates/header.php</b> on line <b>4</b><br />

İstanbul Evden Eve Nakliyat Fiyatları

İstanbul Evden Eve Nakliyat Fiyatları


İstanbul evden eve nakliyat, insanların belirli bir ikamet adresinden başka bir adrese geçerken evinde bulundurduğu mevcut eşyalarının taşıyabilmesi için başvurduğu aktif bir transfer uygulamasıdır. Evden eve nakliyat sürecinde taşınacak olan eşyaların sahiplerinin neler yapması gerektiği ve bu nakliyat sırasında ne kadar bir ücrete tabi olacağı konusunda sizleri değerli okuyucuları bilgilendirmeye çalışacağız. Nakliyat konusunda araştırılması gereken konular ve nakil sırasında özellikle değerli eşyaların muhafazası konusunda alınabilecek önlemlerde gene yazımızın içinde olacaktır.
“Müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, ev ve ofis eşyalarının bulunduğu yerden istenilen yeni adrese doğru zamanda taşınması için gerekli prosedürleri planlama, uygulama ve kontrol etme sürecidir.” Bu tanım belli bir kaynaktan yapılan herhangi bir tanım değildir. Baktığımızda literatürde böyle bir açıklamanın da olmadığını görmekteyiz. Bu tanım özgün kaynaklara dayanan bir tanım olmakla beraber anonim bir özellikte taşımaktadır.
İstanbul evde eve nakliyat diğer şehirler göz ön önüne alındığında biraz daha zor bir süreçten geçmektedir. Gerek şehir nüfusunu fazlalığı gerekse bu fazlalıktan kaynaklanan trafik sorunları ve bununla birlikte önüne geçilemeyen çarpık kentleşme, nakliyat firmalarının işlerini bir hayli zorlaştırmaktadır.  İstanbul evden eve nakliyat konusunda nakil işlemi yaptırmak isteyen şahısların nakliyatın bazı belli başlı periyotlardan oluştuğunu ve bu periyotlara uyulması gerektiğini söylemekte de fayda var. Süreçlerden bahsetmek gerekirse şöyle gelişmektedir; Demontaj ve paketleme, eşyaların araca taşınması, yeni adrese eşyaların nakliyatı, eşyaların yeni eve taşınması, montaj ve istenilen yerlere eşyanın yerleştirilmesi. Tüm bu hizmetleri evden eve nakliyat firmaları üstlenmekte ve dilerseniz eşyalarınızı belli bir süre ev eşyaları için uygun olan depolarda muhafaza edebilir. Dilediğiniz zaman tekrar yeni adresinize nakliyesi yapılarak eviniz yaşamaya hazır olarak teslim edilmektedir.
Nakliyat konusunda bazı hassa noktalar vardır. Bilindiği üzere ana haber bültenlerinde de karşılaştığınız bazı vahim olaylar günümüz Türkiye'sinde ne yazık ki hala yaşanmaya devam etmektedir. Sizlerde şahit olmuşsunuzdur muhakkak ''eşyalarının nakliye şirketine emanet eden mal sahipleri, yolculuk esnasında izini kaybettikleri nakil kamyonuyla sahip oldukları bütün ev eşyalarını çaldırdı.'' Bu gibi durumlarda maalesef mağdur olan şahılar mağduriyetleri karşısında olumlu bir sonuca ulaşamamaktadırlar. Bunun en büyük nedeni ise eşyaları çalan aracın bulunsa bile ne eşyalardan ne de kendilerini nakliye firması gibi gözüken dolandırıcılardan bir haber alınamamasıdır. O yüzden sizlere tavsiyemiz İstanbul'da evden eve nakliyat yapan firmalar arasında bu sektörde söz sahibi olmuş, profesyonel kişilerle iş  yapmanız. ''Midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak '' hikayesini hepiniz bilirsiniz. İşte böyle bir senaryo ile karşılaşmamak için sırf daha ucuz hizmet alabilmek adına elinizdeki bütün eşyaları size kaybettirecek dolandırıcılardan uzak durunuz.
Evden eve nakliyatı maliyetler için inceleyecek olursak iki kısma ayırarak incelememiz daha doğru olacaktır. Şehirlerarası evden eve nakliyat ve şehir içi evden eve nakliyat her iki seçenekte de operasyonlar bire bir aynı iken maliyetler biraz değişiklik göstermektedir. Şehirlerarası için maliyetlerin 51%’ini yakıt giderleri oluştururken şehir içinde bu oran 11%’e düşmektedir. Ancak İstanbul'da evden eve nakliyat konusunda bu rakamlar farklılık gösterebilmektedir. Daha önce de bahsettiğimiz gibi İstanbul'un ulaşım koşulları göz önüne alındığın da emek iş gücü ortalaması yüksek olacağından talep edilen rakamlarda bir hayli yükselmektedir.
Evden eve nakliyat için alınana hizmetlerin 90%’ı karşılıklı (müşteri - nakliyat firması) telefon görüşmeleri ile kararlaştırılmaktadır. Bu nedenle her iki taraf arasındaki iletişimin sağlıklı ve doğru bilgilendirme üzerine kurulması çok önemlidir. Alınacak hizmete karşılık fiyatlandırma da tamamen görüşme neticesinde elde edilen bilgiler doğrultusunda yapılmaktadır. Bu bilgilendirmenin eksik veya tecrübesizlikten detay bilgilerin aktarılmaması soncu taşınma günü fiyatlama için problemler çıkmakta bu da müşteri memnuniyeti azaltmaktadır.
İstanbul gibi büyük bir metropolde nakliyat firması ile yapılacak olan telefon görüşmeleri oldukça önemlidir. Sizi beyan etmiş olduğunuz hatalı yada kasten yapılmış bir yanlış bilgilendirme sizi daha fazla zahmete ve belki de maliyete sürükleyecektir. O yüzden referansları sağlam tutmalı ve tamamen objektif yaklaşılmalı.
Nakliye firmalarına da bu konuda çok büyük sorumluluk düşmektedir. Müşteri ile yapılacak olan görüşmeler son derece profesyonel gerçekleşmeli ve yaşanabilecek her hangi bir olumsuzluktan mümkün olduğunda uzak durulmalıdır. Aksi takdir de bu nakliye şirketi için çok kötü bir imaj ortaya koyacaktır. Böylece iş bulma konusunda sıkıntı çekmek ve bu sektörde hızla değer kaybetmeye başlayacaktır.
Evden eve nakliyat sektörünün hali hazırdaki yapısı, oldukça rekabetçi ve fiyata duyarlı ortamda faaliyet gösteren çok sayıda firmadan oluşmaktadır. Bu nedene tercih yapılırken iyi bir araştırma yapıldıktan sonra bir nakliyat firmasında karar verilmeli. İstanbul gibi bir kurtlar sofrasında önemli bir yere sahip olmak isteyen nakliyat şirketleri ise büyük bir titizlik örneği sergileyerek hizmet vermeli ve bu hizmetlerin karşılığında müşterileri nezdinde olumlu görüşler bırakmalıdır. İstanbul'da evde eve nakliyat konusunda size verebileceğimiz tavsiyeler bunlarla da sınırlı değil. Nakliyat esnasında oluşabilecek hasarlara karşı alınabilecek önlemlerden biride taşınabilecek eşyaları sigortalatma seçeneğidir. Bu alternatifi size sunmayan şirketlerden uzak durmak alacağınız doğru bir karar olacaktır. Şunun da unutmamak gerekir ki sizi sizden başkası daha fazla düşünemez. Öncelikli olarak alınması gereken önlemler arasında ilk olarak sizin alabileceğiniz doğru kararlar ve hassasiyet gerektiren bazı özel tutumlar yatmaktadır.

 

Yorumlar

    Hizmetlerimiz

  • Evden Eve Nakliyat
  • Ofis Taşıma
  • Eşya Depolama
  • Asansörlü Nakliyat
  • Parça Eşya Nakliyat
  • Ambalajlama

Nakliyat Hizmeti Verdiğimiz Bölgeler